Αναλαμβάνουμε σοβαρά περιστατικά ηλικιωμένων και αναπήρων όπως:

 1. Κλινήρεις με μηχανική υποστήριξη (τραχειοστομίες, γαστροστομίες, ουροστομίες και ρινογαστρικούς σωλήνες σίτισης).
 2. Σοβαρά αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια σε κωματώδη ή ημι-κωματώδη κατάσταση.
 3. Νευρολογικά νοσήματα (π.χ. άνοιες, άνοιες τύπου Αλτσχάιμερ, νόσος του Πάρκινσον, καταπλάκα σκλήρυνση κτλ).
 4. Χρόνια αναπνευστικά προβλήματα (Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια - ΧΑΠ, λοιμώξεις αναπνευστικού).
 5. Καρδιαγγειακές (π.χ. εγχείρηση ανοικτής καρδίας), νευρολογικές (π.χ. σπονδύλων), ορθοπεδικές (π.χ. δυναμική ύλωση ισχίου – DHS, Thomson prosthesis ισχίου) εγχειρήσεις με σκοπό τη γρήγορη και σωστή αποκατάστασή τους.
 6. Σακχαρώδη Διαβήτη.
 7. Ουρολογικά προβλήματα (π.χ. εγχείρηση προστάτη, νεφρών με ή χωρίς ουροστομίες).
 8. Εγχειρήσεις εντέρων (π.χ. κολοστομίες, ειλεοστομίες).
 9. Νόσο τελικού σταδίου.
Πάντα υπό την επίβλεψη των ιατρών των μονάδων και των ιατρών συνεργατών άλλων ειδικοτήτων.

Ο χώρος φυλάσσεται από ανθρώπινο δυναμικό ασφαλείας όλο το 24ωρο εντός του χώρου. Επίσης υπάρχουν κάμερες παρακολούθησης σε όλους τους χώρους (εκτός υπνοδωματίων) για τη μέγιστη ασφάλεια των θεραπευμένων.

Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη

Παρέχεται από μόνιμους ιατρούς που παρακολουθούν και αξιολογούν τους ενοίκους σε συστηματική καθημερινή βάση, καθώς επίσης και από συμβαλλόμενους άλλους γιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Νοσηλευτικής Φροντίδας

Παρέχεται από πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς νοσηλευτές πανεπιστημιακού επιπέδου. Παρέχονται εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και περίθαλψης υψηλού επιπέδου σε 24ωρη βάση.

Διαβάστε περισσότερα

Φυσιοθεραπευτικό Τμήμα

Παρέχεται από πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς έμπειρους θεραπευτές. Οι μονάδες μας στελεχώνονται από φυσικοθεραπευτές με γνώσεις πάνω στην κινητοποίηση και την ενδυνάμωση νευρολογικών περιστατικών και καταγμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Εργοθεραπευτικό Τμήμα

Παρέχεται από πτυχιούχο και έμπειρη εργοθεραπευτρία. Παρέχεται εργοθεραπεία για τη νοητική και σωματική δραστηριοποίηση των θεραπευομενων μέσω διαφόρων ενασχολήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Λογοθεραπευτικό Τμήμα

Παρέχεται από πτυχιούχο και έμπειρη λογοθεραπεύτρια, η οποία ασχολείται με ηλικιωμένους με τις διαταραχές λόγου, φωνής ομιλίας και μάσησης – κατάποσης τα όποια είναι αποτέλεσμα νευρολογικών ή αγγειακών διαταραχών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαιτολογικό Τμήμα

Στελεχώνεται με πτυχιούχο/μεταπτυχιακό έμπειρο διαιτολόγο/διατροφολόγο.
Ειδικό διαιτολόγιο προετοιμάζεται για ασθενείς με διάφορες παθήσεις, όπως για παράδειγμα ο Σακχαρώδης Διαβήτης, και οι γαστρεντερικές παθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης

Ο εξειδικευμένος ψυχολόγος της μονάδας διοργανώνει δραστηριότητες που στόχο έχουν την ανάπτυξη και ενδυνάμωση των ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των ηλικιωμένων.

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες Υπηρεσίες

Δραστηριότητες
Οι θεραπευμένοι μας παίζουν, απασχολούνται, συμμετέχουν, ψυχαγωγούνται, περιηγούνται και γνωρίζουν νέα πράγματα καθημερινά.
Ψυχαγωγία / Εκδρομές
Διαθέτουμε ιδιόκτητο αυτοκίνητο (τύπου mini bus) για μεταφορά σε άλλες υπηρεσίες υγείας αλλά και για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Διαβάστε περισσότερα


Υπηρεσίες - Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη / Νοσηλευτική Φροντίδα
Υπηρεσίες - Φυσιοθεραπεία
Υπηρεσίες - Σύγχρονα μηχανήματα με εξειδικευμένο προσωπικό
Υπηρεσίες - Εργοθεραπεία
Υπηρεσίες - Εργοθεραπεία


Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη

Παρέχεται από μόνιμους ιατρούς που παρακολουθούν και αξιολογούν τους ενοίκους σε συστηματική καθημερινή βάση, καθώς επίσης και από συμβαλλόμενους άλλους ιατρούς άλλων ειδικοτήτων. Οι ιατροί παρέχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και έχουν την επίβλεψη της ειδικής θεραπείας, που λαμβάνουν οι θεραπευομένοι μας. Η μόνιμη ιατρός μας επισκέπτεται και εξετάζει όλους τους θεραπευομένους καθημερινά και εκτάκτως, εάν παραστεί ανάγκη. Φροντίζει για την τήρηση και ενημέρωση του ιατρικού φακέλου κάθε ασθενούς, ενώ σε συνεργασία με την προϊσταμένη νοσηλεύτρια και τους υπόλοιπους φροντιστές καταρτίζει το κατάλληλο πλάνο θεραπείας για κάθε θεραπευόμενο.

Υπηρεσίες Νοσηλευτικής Φροντίδας

Παρέχεται από πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς νοσηλευτές πανεπιστημιακού επιπέδου.

Στο Σωκράτειο Μέλαθρον παρέχονται υπηρεσίες από νοσηλευτές σε ασθενείς, που είτε βρίσκονται σε επείγουσα κατάσταση είτε παρακολουθούνται συστηματικά για χρόνια προβλήματα ή σε υγιή άτομα στο πλαίσιο της πρόληψης προβλημάτων υγείας ή / και διατήρησης της υγείας τους. Παρέχονται εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και περίθαλψης υψηλού επιπέδου σε 24ωρη βάση. 

Για τη μονάδα μας, η νοσηλευτική φροντίδα αποτελεί το δυνατό μας σημείο. Είτε πρόκειται για σοβαρό περιστατικό, που χρήζει εντατικής 24ωρης νοσηλευτικής εξατομικευμένης φροντίδας είτε περιστατικό ρουτίνας, οι άρτια εκπαιδευμένοι πτυχιούχοι και εξειδικευμένοι νοσηλευτές και νοσηλεύτριές μας είναι περισσότερο από ικανοί για να το αντιμετωπίσουν. Ο μεγάλος αριθμός του νοσηλευτικού μας προσωπικού όχι μόνο εγγυάται την κατάλληλη επιστημονικά εξατομικευμένη φροντίδα υγείας και αφοσίωση σε κάθε θεραπευμένο, αλλά διασφαλίζει παράλληλα την άμεση αντίδρασή και παρέμβασή μας σε περίπτωση επείγουσας ιατρικής ανάγκης.

ΣΧΕΔΙΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΕΙΟ ΑΠΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Στο Σωκράτειο οι νοσηλευτές ετοιμάζουν για κάθε θεραπευομένο ατομικά, ένα σχέδιο εξατομικευμένης νοσηλευτικής φροντίδας, που αποτελεί το γραπτό οδηγό για τις εξατομικευμένες ανάγκες του ηλικιωμένου και έχει διατυπωθεί με βάση σκοπούς, ώστε οι κατάλληλες νοσηλευτικές ενέργειες να είναι συγκεκριμένες ή εφαρμόσιμες. Τα σχέδια φροντίδας που ετοιμάζονται αποτελούν κατευθυντήριες οδηγίες της φροντίδας και να ενσωματώνονται στην κλινική πρακτική για την αξιολόγηση και τεκμηρίωση της φροντίδας, που παρέχεται στον θεραπευομένο. Η δομή του σχεδίου φροντίδας διαμορφώνεται ανάλογα με το εφαρμοζόμενο σύστημα νοσηλευτικής φροντίδας και για το λόγο αυτό μπορεί να υπάρξει ποικιλία μορφών του σχεδίου νοσηλευτικής φροντίδας.

Στο Σωκράτειο, όσον αφορά την αξιολόγηση του θεραπευομένου από τους νοσηλευτές, αυτή αποτελεί το αρχικό στάδιο για τον καθορισμό του επιπέδου υγείας του. Ορίζεται ως η συστηματική συλλογή υποκειμενικών και αντικειμενικών δεδομένων με σκοπό τη λήψη αποφάσεων για τη φροντίδα, την υποστήριξη και τις παρεμβάσεις, που απαιτούνται. Η συλλογή δεδομένων είναι μία συνεχής διαδικασία, που ξεκινά κατά την πρώτη συνάντηση με το θεραπευομένο. Οι δεξιότητες της αξιολόγησης έχουν επεκταθεί σήμερα από την απλή παρατήρηση σε λεπτομερή χρήση της κλινικής εξέτασης.

Στο Σωκρατείο, η νοσηλευτική διάγνωση είναι η κλινική κρίση για αντιδράσεις του θεραπευομένου σε υπαρκτά ή πιθανά και δυνητικά προβλήματα υγείας. Παρέχει τη βάση για την επιλογή νοσηλευτικών παρεμβάσεων και την επίτευξη αποτελεσμάτων (εκβάσεων), που οι νοσηλευτές είναι υπεύθυνοι.

Στο Σωκρατείο, ο σχεδιασμός από τους νοσηλευτές περιλαμβάνει την ιεράρχηση προτεραιοτήτων, τον καθορισμό στόχων και τη διατύπωση τους μέσω των επιθυμητών εκβάσεων για τον ηλικιωμένο καθώς και τον προσδιορισμό των νοσηλευτικών παρεμβάσεων, που απαιτούνται. Η συγκεκριμένη διεργασία απαιτεί εισερχόμενες πληροφορίες από το άτομο ή τους σημαντικούς άλλους, ώστε να υπάρξει αμοιβαία συμφωνία μεταξύ νοσηλευτή και ασθενή για το σχέδιο. Με αυτόν τον τρόπο το άτομο ωθείται προς την ανάληψη υπευθυνότητας για τη φροντίδα του καθώς και την επίτευξη των επιθυμητών εκβάσεων και στόχων.

Οι στόχοι του σχεδιασμού είναι:
 • να επιλύσει τα υπαρκτά προβλήματα ή να ικανοποιήσει τις ανάγκες υγείας του θεραπευομένου.
 • να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο εμφάνισης των δυνητικών προβλημάτων του θεραπευομένου.
 • να μειώσει τα επαναλαμβανόμενα του προβλήματα.
 • να οικοδομήσει στις δυνάμεις του θεραπευομένου.
Η εφαρμογή της εξατομικευμένης νοσηλευτικής φροντίδας πραγματοποιείται με την υλοποίηση του σχεδίου φροντίδας, όπου ο νοσηλευτής πραγματοποιεί τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις. Ακόμα κι εάν ένα σχέδιο φροντίδας έχει δομηθεί κατάλληλα, είναι δύσκολο να προβλεφθεί ο,τιδήποτε, που μπορεί να εμφανιστεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο καθημερινά. Η γνώση και η εμπειρία κάθε νοσηλευτή καθώς και η ρουτίνα της υπηρεσίας επιτρέπουν την αναγκαία ευελιξία για την αποδοχή της μεταβολής των αναγκών του ατόμου. Ακόμα, πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψη νομικά και ηθικά ζητήματα, που αφορούν στις παρεμβάσεις, καθώς και οι επιθυμίες του ατόμου και της οικογένειας / σημαντικών άλλων, που θα πρέπει να συζητούνται και να γίνονται σεβαστές. Είναι σημαντικό, πριν ακόμα εφαρμοστούν οι παρεμβάσεις του σχεδίου φροντίδας, ο νοσηλευτής να μπορεί να κατανοεί την αιτία εφαρμογής κάθε παρέμβασης (αιτιολόγηση), τις επιθυμητές εκβάσεις και την εμφάνιση κάθε πιθανού κινδύνου. Ο νοσηλευτής πρέπει επίσης να είναι σίγουρος ότι οι παρεμβάσεις είναι συνεπείς με το ανεπτυγμένο σχέδιο φροντίδας, εφαρμόζονται με ασφαλή και κατάλληλο τρόπο, εκτιμώνται ως προς την αποτελεσματικότητά τους και τεκμηριώνονται με ορθό τρόπο.

Στο Σωκρατείο, η εκτίμηση αποτελεσμάτων από τους νοσηλευτές, πραγματοποιείται με τον προσδιορισμό της προόδου του θεραπευομένου σε σχέση με την επίτευξη των επιθυμητών εκβάσεων και της παρακολούθησης της αντίδρασης του ατόμου στις νοσηλευτικές παρεμβάσεις, που έχουν επιλεγεί καθώς και της αποτελεσματικότητας τους με σκοπό την ανάλογη τροποποίηση του σχεδίου. Το συγκεκριμένο στάδιο υλοποιείται με τη συλλογή δεδομένων μέσω της άμεσης παρατήρησης, της συνέντευξης καθώς και της ανασκόπησης του αρχείου υγείας του ατόμου. Παρόλο που η διαδικασία της εκτίμησης παρομοιάζεται με τη διαδικασία της αξιολόγησης, ωστόσο έχουν σημαντικές διαφορές. Η εκτίμηση αποτελεί συνεχή διαδικασία, που περιλαμβάνει τη σταθερή μέτρηση και παρακολούθηση της κατάστασης του ατόμου ώστε να καθοριστεί εάν οι επιλεχθείσες νοσηλευτικές ενέργειες είναι κατάλληλες, εάν χρειάζεται αναθεώρηση των παρεμβάσεων και εάν υπάρχει ανάγκη για παραπομπή σε άλλες υπηρεσίες. Τέλος, περιλαμβάνει και την ανάγκη για επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων για την κάλυψη των απαιτήσεων της φροντίδας, που συνεχώς μεταβάλλονται. Τα κύρια συστατικά της εκτίμησης είναι η σύγκριση των συνολικών εκβάσεων και η αναφορά της αποτελεσματικότητας των ειδικών παρεμβάσεων, που δυνητικά αποτελούν τη βάση έρευνας για την επικύρωση της νοσηλευτικής διεργασίας και την υποστήριξη της πρακτικής βασισμένης σε ενδείξεις. Συνολικά, η διαδικασία εκτίμησης οδηγεί στην ανάπτυξη και βελτίωση των προτύπων φροντίδας και των απαραίτητων πρωτοκόλλων, πολιτικών και διαδικασιών, ώστε τελικά να οδηγήσει στην παροχή νοσηλευτικής φροντίδας υψηλής ποιότητας για κάθε κατάσταση ή περιβάλλον.

Φυσιοθεραπευτικό Τμήμα

Παρέχεται από πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς έμπειρους θεραπευτές. Οι μονάδες μας στελεχώνονται από φυσικοθεραπευτές με γνώσεις πάνω στην κινητοποίηση και την ενδυνάμωση νευρολογικών περιστατικών και καταγμάτων. 

Ταυτόχρονα, είναι πολύτιμη και η συνεργασία του νευρολόγου μας, που συμμετέχει ενεργά μαζί με τη διεπιστημονική ομάδα του Σωκράτειου Μελάθρου στο σχεδιασμό του πλάνου αποκατάστασης.

Η άσκηση είναι το σπουδαιότερο εργαλείο στη φυσικοθεραπεία. Πάντα σε κάθε πρόβλημα ότι εξοπλισμό και να έχει στην διάθεσή του ο φυσικοθεραπευτής είναι σίγουρος ότι η θεραπεία αποδίδει μόνο μέσω της κίνησης. Το Σωκράτειο δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην άσκηση και γενικότερα στην ενεργοποίηση των ενοίκων του.

Στον εξοπλισμό που διαθέτει η μονάδα μας περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ποδήλατο παθητικής γυμναστικής και στατικό ποδήλατο ενεργητικής γυμναστικής. Περιλαμβάνονται επίσης, μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας, διαθερμίες, μηχανήματα υπέρηχου και Λέιζερ.

Εκτός από το καθαρά αποκλειστικό κομμάτι της αποκατάστασης, η άσκηση χρησιμοποιείται σε ένα γενικότερο πλαίσιο, στα πλαίσια των ομαδικών δραστηριοτήτων της μονάδας μας όπου γίνονται ομάδες φυσικοθεραπείας με ήπιες ασκήσεις σε όλο το εύρος των αρθρώσεων, ομάδες χοροθεραπείας, ομαδικά και ατομικά παιχνίδια άθλησης με σκοπό να ενεργοποιήσουμε τους θεραπευμένους μας ακόμα περισσότερο και να τους κάνουμε πιο δραστήριους και χαρούμενους.

Εργοθεραπευτικό Τμήμα

Παρέχεται από πτυχιούχο και έμπειρη εργοθεραπεύτρια. Παρέχεται εργοθεραπεία για τη νοητική και σωματική δραστηριοποίηση των θεραπευομένων μέσω διαφόρων ενασχολήσεων. Η εργοθεραπεύτριά μας, προωθεί την υγεία των ενοίκων μας παρέχοντας τους τη δυνατότητα να εκτελέσουν ουσιαστικές και σκόπιμες δραστηριότητες. Εργάζεται με άτομα που πάσχουν από ψυχικές, σωματικές και αναπτυξιακές διαταραχές χρησιμοποιώντας θεραπείες, οι οποίες αναπτύσσουν, ανακτούν ή διατηρούν τις δραστηριότητες καθημερινής ζωής των ενοίκων μας . Βοηθά τα άτομα όχι μόνο να βελτιώσουν τις βασικές κινητικές λειτουργίες τους και τις ικανότητες συλλογιστικής τους, αλλά επίσης να αντισταθμίσουν τη μόνιμη απώλεια της εκάστοτε λειτουργίας. Ο απώτερος στόχος της Εργοθεραπείας στο Σωκράτειο είναι να βοηθήσει τους ηλικιωμένους να έχουν ανεξάρτητη, παραγωγική και ικανοποιητική ζωή.

Λογοθεραπευτικό Τμήμα

Παρέχεται από πτυχιούχο και έμπειρη λογοθεραπεύτρια, η οποία ασχολείται με ηλικιωμένους, οι οποίοι έχουν διαγνωστεί με διαταραχές λόγου, φωνής, ομιλίας και μάσησης – κατάποσης, οι οποίες είναι αποτέλεσμα νευρολογικών ή αγγειακών διαταραχών (π.χ. αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, νόσος του Πάρκινσον, εκφυλιστικές παθήσεις του εγκεφάλου). Αποσκοπεί στην ανάπτυξη της εξωλεκτικής και λεκτικής επικοινωνίας, στην καθαρότητα της ομιλίας και της φωνής και στην παραγωγή λόγου.

Διαιτολογικό Τμήμα

Στελεχώνεται με πτυχιούχο/μεταπτυχιακό έμπειρο διαιτολόγο/διατροφολόγο. 

Ειδικό διαιτολόγιο προετοιμάζεται για ασθενείς με διάφορες παθήσεις, όπως για παράδειγμα ο Σακχαρώδης Διαβήτης και οι γαστρεντερικές παθήσεις. Σημασία δίνεται στην καλή λειτουργία του εντέρου και έτσι η διατροφή είναι πλούσια σε φυτικές ίνες όπου επιτρέπεται. 

Σε ασθενείς με νευρολογικές ή άλλες παθήσεις, όταν συνυπάρχουν δυσκολίες στην κατάποση υπάρχει συνεργασία με ειδική λογοθεραπεύτρια και με την ιατρό που αξιολογεί τα προβλήματα κατάποσης και στην περίπτωση που η σίτιση από το στόμα δεν είναι εφικτή, η σίτιση εξυπηρετείται μέσω εντερικών καθετήρων (γαστροστομία, ρινογαστρικός καθετήρας κτλ).

Στο Σωκράτειο, η κουζίνα είναι σπιτική και προετοιμάζεται με τέχνη και με επιλεγμένες πρώτες ύλες από τις μόνιμες μας μαγείρισσες. Προσφέρονται τρία ισορροπημένα γεύματα και ενδιάμεσα ροφήματα και σνακ. Το μενού μας, το οποίο έχει σχεδιαστεί να είναι υγιεινό, θρεπτικό και νόστιμο, αφορά κύκλο τεσσάρων εβδομάδων με πολύ λίγα στοιχεία που επαναλαμβάνονται. Είναι βασισμένο στις αρχές της μεσογειακής διατροφής.

Κάθε μέρα υπάρχουν δύο επιλογές για το κύριο γεύμα, το οποίο σερβίρεται το μεσημέρι. Με προηγούμενη συνεννόηση οι μαγείρισσες μπορεί να προετοιμάσουν μια εναλλακτική επιλογή, αν καμία από τις επιλογές δεν είναι αρεστή. Όπου απαιτείται, το νοσηλευτικό προσωπικό αναλαμβάνει την χορήγηση της τροφής.

Υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης

Ο εξειδικευμένος ψυχολόγος της μονάδας διοργανώνει δραστηριότητες που στόχο έχουν την ανάπτυξη και ενδυνάμωση των ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των ηλικιωμένων. Για να υπάρξει ένα στοχευμένο πρόγραμμα γίνεται η αξιολόγηση του ηλικιωμένου σε επίπεδο γνωστικών ικανοτήτων, επικοινωνίας και λειτουργικότητας. Με την αξιολόγηση διαμορφώνεται το ατομικό προφίλ του κάθε ατόμου, προκειμένου να εφαρμοστεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα φροντίδας και αποκατάστασης.

Άλλες Υπηρεσίες

 • Δραστηριότητες: Οι θεραπευμένοι μας παίζουν, απασχολούνται, συμμετέχουν, ψυχαγωγούνται, περιηγούνται και γνωρίζουν νέα πράγματα καθημερινά.
  Συγκεκριμένα ενθαρρύνονται και παρέχονται:
  • ομάδες κοινωνικής συναναστροφής (π.χ. συζητήσεις, μουσικοθεραπείες, χορωδία κ.λ.π.).
  • δημιουργικές εργοθεραπευτικές δραστηριότητες (π.χ. χειροτεχνία, ζωγραφική, μαγειρική, κηπουρική, κ.λ.π.).
  • ενδυνάμωση νοητικών λειτουργιών μέσω του παιχνιδιού (π.χ. σταυρόλεξα, επιτραπέζια παιγνίδια, ασκήσεις μνήμης, προσοχής, λεξιλογίου, τόμπολα, τάβλι, σκάκι, τράπουλα).
  • εορτασμός ονομαστικών εορτών ή γενεθλίων, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, προσκλήσεις σχολείων, χορωδιών, καλλιτεχνών.
  • συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο
  • υπηρεσίες καλλωπισμού, κομμωτηρίου
  • κινησιοθεραπείες-φυσικοθεραπείες.
 • Ψυχαγωγία / Εκδρομές: Διαθέτουμε ιδιόκτητο αυτοκίνητο (τύπου mini bus) για μεταφορά σε άλλες υπηρεσίες υγείας αλλά και για ψυχαγωγικούς σκοπούς.