ΚΤΙΡΙΟ

Σε ένα μονοώροφο κτίριο δυναμικότητας 30 κλινών, δημιουργήσαμε μια πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Υγείας Ηλικιωμένων ατόμων. Προσανατολισμένοι πάντα στις ιδιαίτερες ψυχοσωματικές ανάγκες της τρίτης ηλικίας και οπλισμένοι με όραμα, επιστημονική γνώση και αγάπη, παρέχουμε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των θεραπευομένων και το σεβασμό της προσωπικότητάς τους σε ένα περιβάλλον θεραπευτικό, ζεστό, φιλικό, οικείο και ανθρώπινο. Η μονάδα υποχρεούται να προασπίζεται την υγεία και την ποιότητα ζωής των θεραπευομένων, να σέβεται την προσωπικότητα και τα δικαιώματα του πελάτη και να προσηλώνεται στις ανθρώπινες αξίες με τρόπο υπεύθυνο και επιστημονικό.

Περιβάλλεται από όμορφο και φροντισμένο κήπο στον οποίο έχουν δημιουργηθεί διάδρομοι περιπάτου και είναι προσβάσιμος για άτομα με αναπηρίες.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Στο Σωκράτειο, παρέχεται η δυνατότητα μακροχρόνιας διαμονής, αλλά και διαμονής για λίγες εβδομάδες σε φωτεινά μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Τα δωμάτια έχουν δικό τους μπάνιο και μπαλκόνι, τηλέφωνο και τηλεόραση. 

Η διακόσμηση των δωματίων είναι διακριτική και καλαίσθητη, αλλά σας ενθαρρύνουμε να φέρετε δικά σας προσωπικά αντικείμενα με συναισθηματική αξία όπως κάδρα ή φωτογραφίες ή έπιπλα. Η ενέργεια αυτή υποβοηθά τη διαδικασία προσαρμογής του ηλικιωμένου στο νέο περιβάλλον.

Στις εγκαταστάσεις της μονάδας μας, περιλαμβάνονται σύγχρονα, συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, αντιολισθητικά πατώματα, χειρολαβές και ειδικά σχεδιασμένα μπάνια για άτομα με ειδικές ανάγκες προσφέροντας μεγάλο βαθμό ασφάλειας στους ενοίκους και στο προσωπικό. Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το χώρο μας και να νιώσετε την οικογενειακή θαλπωρή του Σωκράτειου.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ

Το επισκεπτήριο ισχύει από τις 9:00 - 13:00 και 16:00 - 19:00 από Δευτέρα έως Κυριακή.


Σωκράτειο Μέλαθρον Ευγηρείας - Επισκοπη